top of page

TEAM

Wie wij zijn:

Houding- en Beweeg Therapeuten in Sneek

Samen Werken:

Vanaf 2013 hebben Marika en ik het Bachelor traject gestart, een heel intensief traject waarbij wij er achter kwamen dat wij toch wel heel veel verschillende klachten behandelen bij patiënten vanaf 0 jaar en ouder. We hebben een generalistische benadering, door onze brede kennis kunnen wij daar en tegen zeer specialistisch te werk gaan ten behoeve van het voldoen aan uw hulpvraag. Wij hebben goede behandelresultaten en deze kracht wilden wij bundelen.

Samen hebben we toekomstplannen gesmeed om ook samen te gaan werken, het kwam er maar niet van. Maar door wat er de afgelopen maanden in de context gebeurde veranderde dit snel. De echtgenoot van Margriet vond onze huidige locatie op de Alexanderstraat 1, en wij waren direct heel enthousiast. Toen ging het heel snel. Samen een handtekening gezet, samen plannen maken, samen klussen, samen verven, met als doel: SAMEN WERKEN en gezien de positieve reacties van patiënten, familie, vrienden, kennissen, verwijzers hebben wij nog geen moment spijt van de te genomen stap.


Samen hopen wij nog vele jaren als beweegspecialisten te blijven werken en met passie voor ons vak zorg dragen voor tevreden patiënten.

IMG_1312.jpeg
IMG_1314.jpeg

MARIKA POSTMA

MARGRIET v.d. WEG - BRATTINGA

bottom of page