top of page

OVER MIJ

Over mij: 

Marika Postma

Even voorstellen, ik ben oefentherapeut Mensendieck en kinderoefentherapeut. Na het behalen van mijn diploma, ben ik in verschillende praktijken in Nederland werkzaam geweest. Daarna ben ik met mijn man mee verhuisd naar Kuala Lumpur, daar heb ik 3 jaar in een Centre for Special Children gewerkt samen met een logopediste en ergotherapeut. Toen van Oost naar West verhuisd, naar Houston in Texas, daar heb ik zwangerschapscursussen gegeven en nauw samen gewerkt met een Doula- vereniging (= vergelijkbaar met kraamzorg). Ook schreef ik vanuit het buitenland columns en artikelen voor ons vakblad, het Nederlands Tijdschrift voor Oefentherapie Mensendieck.

Toen weer terug in Nederland met veel plezier in Balk en Woudsend gewerkt en tegelijkertijd in verschillende commissies voor ons vak actief geweest. Daarnaast werd ik als vrijwilliger 1 maal per jaar uitgezonden naar Tanzania voor de organisatie Artsen zonder Vakantie, ik werkte in Peramiho in het St. Joseph, Hospital en deelde kennis via “bed to bed teaching”.

In de afgelopen 25 jaar, heb ik op verschillende werkplekken, ervaring en kennis opgedaan. Ik ben vaardig in het behandelen van bekkenklachten, SI-gewricht en andere orthopedische en neurologische klachten.

En nu een nieuwe uitdaging, al mijn ervaring en vaardigheden stoppen in een nieuwe samenwerking met mijn collega Margriet. Ik heb er zin in!

BIG registratie nummer 19904433293 

bottom of page