OVER MIJ

Margriet van der Weg - Brattinga

Per 1 juli 2019 ben ik 30 jaar oefentherapeut: een generalist. In 1989 heb ik mijn diploma oefentherapeut gehaald en sindsdien in Sneek als oefentherapeut gewerkt. De eerste bijscholing was sportmassage. Daarna de post HBO opleiding kinderoefentherapie. Altijd heb ik de ontwikkelingen in de zorg gevolgd, en daarom vele bijscholingen gedaan, onder andere bijscholing in whiplash, fibromyalgie, bekkenklachten, kinderen, chronische pijn, artrose slapen en nu Virtual Reality.

 

In 2015 heb ik samen met Marika het bachelor traject afgerond: onze thesis: "kunnen kinderen hun beweeggedrag" veranderen en wat is hier voor nodig. Ik ben lid van het intercollegiaal overleg kinderoefentherapeuten in Friesland en voorzitter van de werkgroep Kwaliteit Netwerk Chronische Pijn in Friesland.

 

Ik heb meer dan 20 jaar mijn eigen praktijk gehad, collegae in loondienst, etc. op de Emmastraat, daarna was de insteek na overleg met de toenmalige paramedisch adviseur van de Friesland multidisciplinair samenwerken op het Kleinzand (www.oefentherapiesneek.nl) Mijn praktijknaam;
oefentherapie Sneek. Hier werd ik mij nog meer bewust van de kracht van een oefentherapeut, en al mijn kennis opgedaan in bijscholing, terwijl dit onvoldoende werd benut in multidisciplinair samenwerken. Hier wilde ik iets mee gaan doen. Mijn motto: als het met de patiënt maar beter gaat of dat nu bij mij of elders is. Dit is voor mij het allerbelangrijkste. Hier ben ik zeer gedreven in. Ik weet veel over bewegen, motoriek en gedrag van 0 - 90 jaar en ouder. 

 

In Marika heb ik in de afgelopen jaren mijn soul mate gevonden. De passie voor ons vak en de drive om patiënten snel en efficiënt te helpen. Doorpakken is ons motto. Als beweegspecialisten Sneek hopen wij nog vele jaren samen met veel plezier op de Alexanderstraat 1 te werken met tevreden cliënten. Dit alles in goed overleg met huisartsen en specialisten.

De punten zijn weer gehaald voor het kwaliteitsregister. 
Wat dit inhoudt ? kijk op: 

www.kwaliteitsregisterparamedici.nl 

  • Twitter Beweeg Specialisten Sneek
  • Facebook Beweeg Specialisten Sneek
  • LinkedIn

©2019 door Beweeg Specialisten Sneek.