WAT DOEN WIJ?

Wat doen wij: wij leren u middels evidence based Oefentherapie hoe te kunnen bewegen, hoe om te gaan met uw klachten in relatie met de omgeving, om zelf invloed op uw klachten uit te oefenen. Hierdoor wordt u niet afhankelijk van uw therapeut, maar krijgt u zelf de beweegregie over uw lijf.


Wij leren u de bewegingsleer van Marie Cesar en Bess Mensendieck op een moderne, evidence based manier. Wij zijn Oefentherapeuten Cesar / Mensendieck die Oefentherapie geven. Iedereen kan u vertellen dat u recht op “moet” zitten of de knieën buigen bij tillen. Maar houdings- en bewegingscorrectie hoe Oefentherapeuten u dat aanleren is anders, een beweegopbouw traject. Oefentherapie Cesar / Mensendieck is een goede investering in uw eigen gezondheid voor nu en naar de toekomst toe !


Wij zijn nu beide 30 jaar oefentherapeut, met veel werkervaring en kennis. Hierdoor zijn wij niet alleen specialist in de oefentherapie maar ook generalist: wij kunnen u helpen om van vele klachten af te komen. 


Wij ontvangen veel positieve feedback van patiënten, huisartsen en specialisten en mede hierdoor hebben wij deze stap durven nemen: samen een praktijk gestart. Beweeg Specialisten Sneek

©2019 door Beweeg Specialisten Sneek.