WAT DOEN WIJ?

Wij leren u middels wetenschappelijk onderbouwde Oefentherapie bij een hoe u anders kan bewegen, en daardoor klachten afname op het werk, thuis, bij sporten, etc.) Zelf invloed op de klachten uit te oefenen. Hierdoor wordt u niet afhankelijk van uw therapeut, maar krijgt u zelf de beweegregie over uw lichaam.

 

Wij leren u onder andere de bewegingsleer / oefentherapie van Marie Cesar en Bess Mensendieck op een moderne, wetenschappelijk onderbouwde, evidence based manier.  Oefentherapie in Sneek door oefentherapeuten met elk meer dan 30 jaar werkervaring op veel gebieden. Iedereen kan u vertellen dat u recht op “moet” zitten of de knieën buigen bij tillen. Maar houdings- en bewegingscorrectie hoe Oefentherapeuten u dat aanleren is anders, een beweegopbouw: een motorisch leerproces. Voor ons als oefentherapeuten geld het Totaal. Knie klachten kunnen uit de heupen vandaan komen, behandel je alleen de knie, of alleen de spieren, dan gaan de klachten niet blijvend over. Oefentherapie Cesar / Mensendieck bij Beweeg Specialisten Sneek is een goede investering in uw eigen gezondheid voor nu en naar de toekomst toe !

Om samen met ons uiteindelijk zelf een positieve invloed op de klachten te kunnen uitoefenen.  

oefentherapie bij 4- jarige HBO geschoolde oefentherapeuten 

Hierdoor zijn wij niet alleen specialist in de oefentherapie maar ook generalist: wij kunnen u helpen om van vele klachten af te komen. 

 

Wij ontvangen veel positieve feedback van patiënten, huisartsen en specialisten en mede hierdoor hebben wij deze stap durven nemen: samen een praktijk gestart op 1 september 2019. Beweeg Specialisten Sneek

Oefentherapie in Sneek op de Alexanderstraat 1 

Kijk op deze website ook onder de kopjes: 
-
Waarvoor kunt u bij ons terecht en / of onder het kopje: 
 Indicaties 

IMG_1308.jpeg